čtvrtek 29. července 2021

Zařízený dvoupokojový byt v Hurghadē na Madaresu nedaleko Sheratonu - Hu...


Zařízený dvoupokojový byt v Hurghadē na Madaresu s Green contractem nedaleko Sheratonu - Hurghada - Egypt  ‼️ Cena 13.000€ ‼️


‼️ Cena 13.000€ ‼️

★Nabízíme Vám dvoupokojový byt v Hurghadě na Hadabě v lokalitě Sakala, na Madaresu. Dům má green contract nachází se v centru Hurghady nedaleko mnoha pláží a je včetně nábytku a elektrozařízení.

★Byt se nachází v přízemí o rozloze 50 m²

★Dispozice bytu:
✓Obývací pokoj
✓Otevřená kuchyň
✓1 ložnice
✓Koupelna s vanou a WC

★Dům má Green Contract voda je z městského vodovodního řadu. Byt se prodává vybavený nábytkem a elektrospotřebiči (plynový vařič, lednice, autom. pračka, LCD TV a 1 silná klimatizace 3,5.)

Video k Apartmánu zde:
https://youtu.be/fFDtsMU8zfw

Fotoalbum apartmánu zde:
https://www.facebook.com/media/set/?vanity=RealityHurghadaEgypt&set=a.1867812556729526

★O lokalitě:
Oblast Hadaba – to je jedna z centrálních oblastí města Hurghada, která je přilehlá k nejrušnější ulici Sheraton Road a paralelní ulice je ulice Madares. Oblast Hadaba hraničí s El Kawthar a Sakkalou, jedná se o oblast města, kde najdete vše potřebné k pohodlnému životu a je to jedna z nejzajímavějších lokalit k pronájmům. Je zde mnoho hotelů a také velký výběr z mnoha veřejných na pláží, restaurací a populární diskotéky a mnoho další zábavy pro turisty.
★Rádi bychom zmínili velkou výhodu této oblasti a to je pěší vzdálenost k mnoha překrásným písečným plážím města. Jen si představte, jen pár minut od vašeho domova a jste na krásném Rudém moři. Krása, že?
★Vynikající infrastruktura – to je další plus tohoto místa. Zde najdete vše, co je pro vás opravdu nezbytné. Pro turisty: obchody se suvenýry a šperky, obchody s oblečením, obuv a hračky, prodejny se zboží z egyptské bavlny, kavárny a diskotéky.
Pro obyvatele: Restaurace a rychlé občerstvení, kde si můžete nechat zabalit jídlo a nebo si lze objednat jídlo s donáškou až domů, prádelny, školky, školy, kosmetické salony, kanceláře Egyptských mobilních operátorů a veterinární kliniky. Navíc v této části města jsou některé z nejlepších restaurací s místní kuchyní a mořskými plody. Proto znalci a milovníci lahodných pokrmů, nikdy nelitují, že šli na večeři do jedné z restaurací v oblasti Hadaba.

Ev.č. HP_Hadaba 1+1 přízemí

★Kontakt v českém jazyce na FB profilech:
Pavla Hladikova​; Pavla Juhošová Hladíková​ nebo Pavla Juhošová​
✉: egyptswiss@seznam.cz
☎+201200100450 – whatsApp, viber, Messenger;
☎+201003170449 - TELEFON
☎+420603561143 (pouze zprávy)
◙ https://www.facebook.com/RealityHurghadaEgypt
★ https://www.facebook.com/pronajem.Hurghada.Egypt
✔https://www.facebook.com/Vylety.Hurghada.Sahl.Hasheesh.ElGouna.Egypt
Zde je má skupina o Egyptě na Facebooku, kde můžete požádat o přidání Egypt - Hurghada různé informace a zajímavosti...!!!
https://www.facebook.com/groups/HurghadaEgypt/
Odkaz na moje videa a kanál na YouTube najdete zde:
✔Pavla-Hurghada-Egypt a jeho obdivovatelé
https://www.youtube.com/channel/UCu95oEGhGa39MypK02RZaNA

Žádné komentáře:

Okomentovat