sobota 20. února 2021

ZAŘÍZENÝ TŘÍPOKOJOVÝ BYT S GREEN CONTRACTEM V LOKALITĚ EL KAWTHER - HURGHADA - EGYPT.


CENA 35.000€

Tento apartmán v Hurghadě je ideální pro ty, kteří se chystají trávit dovolenou v Egyptě,či mají zájem byt pronajímat a nebo tady chtějí žít na trvalo, protože tento dům je v blízkosti všeho, co potřebujete pro úplný, spokojený a bezstarostný život, včetně: supermarketů, obchodů, restaurací, lékáren, nemocnice a mateřské školy.


Pokud o něj mají zájem i ti, kteří v něm budou žít pouze během dovolené, rovněž budou nadšeni, protože umístění bytu je v klidné a útulné oblasti se zelenou plochou, s blízkostí veškeré infrastruktury a vybavenosti. Rovněž je v nedaleké vzdálenosti od pláží v Hurghadě. Oblast je populární pro cizince, a nebudete zde mít problémy s pronájem této nemovitosti.


Byt se nachází ve 1. patře o rozloze 110 m².


Dispozice bytu:

Obývací pokoj

2 ložnice

1 Balkon

Otevřená kuchyně

1 Koupelna se sprch. koutem a WC.

1 Koupelna s vanou a WC


Dům má Green Contract (Zelenou smlouvu) a výtah a je to novostavba a prodává se včetně elektro zařízení a nábytku.


O lokalitě El Kawther:

Lokalita El Kawther je zbrusu nová oblast, která se nachází v blízkosti letiště a je souběžnou lokalitou s promenádou Mamsha. Tato moderní oblast je jen pár kroků daleko od této krásné promenády, kde najdete množství restaurací, barů, diskoték a mnoho dalšího. Okrsek má mnoho užitečných struktur, jako jsou lékárny, mezinárodní nemocnice, kosmetických centrech, škol a velkých supermarketů jako jsou Abu Ashara, Metro, Evropský supermarket Best Way, různých obchodů, SPA center, fitness center a další. Rovněž je zde soustředěna většina bank v Hurghadě. Nedaleko odsud jsou dvě z nejlepších pláží z celé Hurghady: Dream Beach a Old Vick.


El Kawther se nachází na hlavní spojovací silniční tepně, která vede v jižním směru k velkému a známému obchodnímu centru Senzo Mall a na druhou severní stranu je Sakkala a následně Dahar. Na této hlavní silniční tepně jezdí známé a hodně využívané mikrobusy, kde vám řidiči zastaví na mávnutí, kdekoliv si vzpomenete při cestě. No a samozřejmě taxiky, kterých je to velké množství a jsou rovněž hojně využívány.


Další z výhod této lokality je nedaleké letiště, tudíž když přiletíte do svého nového druhého domova a jste unavení z cesty letadlem nemusíte daleko cestovat a tudíž ušetříte čas s přepravou.


El Kawther je skutečně nejžádanější oblastí k bydlení, což znamená, že mnoho Evropanů a bohatých Egypťanů má zájem koupit byt v Hurghadě a bydlet právě v této pěkné a čisté lokalitě. Je zde kompletní infrastruktura a vše je blízko a v pěší docházkové vzdálenosti od toho co člověk potřebuje k pohodlnému životu s možností relaxace a procházek po promenádě Mamsha.


Ev.č. 110 Best Way


★Kontakt v českém jazyce:

✔Pavla Hladikova a Pavla Juhošová Hladíková

✉: egyptswiss@seznam.cz

☎ +201200100450 – whatsApp, viber, Messenger;

☎ +201003170449 - TELEFON

☎ +420603561143 (pouze zprávy)


Zde je moje nová stránka na Facebooku:

Pavla Hurghada Egypt - prodej nemovitosti, pronájem bytů, výlety v Hurghadě


✔https://www.facebook.com/RealityHurghadaEgypt

✔www.facebook.com/pronajem.Hurghada.Egypt

✔https://www.facebook.com/Vylety.Hurghada.Sahl.Hasheesh.ElGouna.Egypt


Zde je má skupina o Egyptě na Facebooku, kde můžete požádat o přidání Egypt - Hurghada různé informace a zajímavosti...!!!

✔https://www.facebook.com/groups/HurghadaEgypt/


Odkaz na moje videa a kanál na YouTube najdete zde:

✔Pavla-Hurghada-Egypt a jeho obdivovatelé

https://www.youtube.com/channel/UCu95oEGhGa39MypK02RZaNA


















Žádné komentáře:

Okomentovat