neděle 30. srpna 2020

....a opět zde je Rudého moře s překvapením ... Hurghada - Egypt, video...





.... a opět tady je Rudé moře s překvapením ... Hurghada - Egypt, točeno dne 30.8.2020 ... ne a se se video bude líbit tak nezapomeňte kliknout na "ODEBÍRAT" + zvoneček a znovu moc děkuji za sdílení. ... a určitě mi v komentářích nezapomeňte dát vědět!
Video zde: https://youtu.be/HU3rqYJohOc

... tak toto je můj nový udělaný profil a kanál na YouTube a tady budou moje online živá videa, ale ty jsou zatím závislé na tom, že musím mít další tisíce sledujících na profil YouTube, můžete zabít každý čas a bude záležet na vás jak dlouho to bude váš.
Žádní ti, kteří čtou své přátele a kliknou na zvoneček, dostanou upozornění na své nové postované video na mém profilu. Neexistuje žádná videa, která by mohla být použita na jednom místě, takže si můžete ověřit, zda máte rádi videa, kde můžete hrát videa a hrát si s přáteli po hurácích s Pavlou on-line a zábavně-poučné klábosení.

... video výlety s Pavlou po Hurghadě a okolí vám přiblíží místa jako je Hurghada, El Gouna, Sahl Hasheesh ve městě Egypt. Online procházkou navštívíte místa jako je Sheraton na Sakale, Marina v Hurghadě, promenáda Mamsha v Hurghadě, rybí trh, mamsha Sherry street, Dahar, ovocno-zeleninovou tržnicí, kde můžete nakupovat na trhu s ovocem a zeleninou, Sahl Hasheesh a město El Gouna. Egypt je krásný a historické památky, které jsou plné, ale má videa, které mají Egypt trochu jinak, je to na obličej Egypt v reálném čase s procházkou po Hurghadě a ohroženém okolí s pohledem na Rudé moře.

... z důvodů, které mám na facebooku již dva profily a na Pavla Hladikova a Pavla Juhošová Hladíková a na obou již mám bezmála 5000 přátel a to je maximální limit, který facebook povoluje, to na teď řecký tým cestou a na místo třetího profilu jsem udělit tyto osobní osobní stránky a informovat uživatele, kteří mají rádi mé posty, informace a aktivity aktivovat si na tuto stránku "Chcete-li milovat" a pak bude vše tak, jak má být ;-)
Mějte se krásně kamarádi a všichni pozitivní dušičky, Všichni vám přeji krásné dny ....
Zde je moje nová stránka na Facebooku:
https://www.facebook.com/Pavla.Hurghada.Egypt.nemovitosti.pronajem.vylety

Kontakt v českém jazyce:
✔ Pavla
Hladikova ✉E-mail : egyptswiss@seznam.cz
✔https: //www.facebook.com/RealityHurghadaEgypt
✔https: //www.facebook.com/pronajem.Hurghada.Egypt
✔https: //www.facebook.com/Vylety.Hurghada.Sahl.Hasheesh.ElGouna.Egypt

Zde je skupina egyptů na Facebooku, kde můžete čekat o rezervaci Egypt - Hurghada různé informace a zajímavosti ... !!!
https://www.facebook.com/groups/HurghadaEgypt/

Odkaz na moje videa a kanál na YouTube najdete zde:
✔Pavla-Hurghada-Egypt a jeho obdivovatelé
https://www.youtube.com/channel/UCu95oEGhGa39MypK02RZaNA

Žádné komentáře:

Okomentovat